Etsy Webwinkel Volg RiviDesign op Facebook

Logo-RiVi.nl

Workshops vilten

RiViDesign deelt haar enthousiasme voor het vilten graag met anderen. In het atelier in Heerhugowaard geeft RiViDesign viltworkshops aan iedereen die nieuwsgierig is hoe vilten werkt en wat je met vilt kunt doen. In overleg geeft RiViDesign workshops op locatie. Leer de techniek van het vilten en ontdek hoe verassend vilten kan zijn! RiViDesign biedt verschillende viltworkshops aan:

Basisworkshop vilten
Basisworkshop vilten Je leert de techniek van het vilten en vilt met verschillende kleuren viltwol een lapje. Je leert daarbij verschillende stoffen en sierlijke draden te gebruiken. Het resultaat is een zelf ontworpen vilten lapje stof waar je verschillende producten van kunt maken. Tijdens de workshop laten we zien wat je met je zelfgemaakte vilten lapje stof kunt doen.
Tijdsduur circa 2,5 uur.
Aantal personen: maximaal 10 personen
Materialen inbegrepen

Workshop zijden sjaal vilten
Workshop zijden sjaal vilten Je leert de techniek van het vilten op een zijden sjaal. Met verschillende kleuren viltwol vilt je op een zijde stof. Je bepaalt zelf het patroon en de effecten van vilt. Het resultaat is een zelf ontworpen gevilte zijde sjaal.
Tijdsduur circa 4 uur
Materialen inbegrepen


Workshop wollen sjaal vilten
Workshop zijden sjaal vilten Je leert de techniek van het vilten. Je bouwt de sjaal op met verschillende kleuren viltwol. Je bepaalt zelf het patroon en de effecten van het vilt. Het resultaat is een zelf ontworpen gevilte wollen sjaal.
Tijdsduur circa 4,5 uur
Materialen inbegrepenWorkshop sjaal vilten van gemengde materialen
Workshop zijden sjaal vilten Je leert de techniek van het vilten. Je bouwt de sjaal op met verschillende kleuren viltwol, lapjes stof en draden van wol en zijde. Het resultaat is een zelfontworpen gevilte sjaal van gemengde materialen.
Tijdsduur circa 6 uur
Materialen inbegrepenJe kunt een viltworkshop alleen of met z’n tweeën volgen, maar ook met een groep vriendinnen of collega’s. Omdat het maken van één item best veel tijd kost en intensief (samen)werken is, kunnen de groepen alleen niet te groot zijn. De viltworkshops kunnen op elke dag van de week gegeven worden. In overleg plannen we een geschikte datum in.

Wil je meer weten over de viltworkshops, zoals over groepsgrootte, kosten, locatie en datum mogelijkheden? Of wil je graag een workshop volgen en een afspraak maken? Neem dan contact op met RiViDesign.


Copyright© ontwerp doorCrossDimension. Alle rechten voorbehouden. | contact | home